Afbeelding
Foto: Het Urkerland

Oudejaarsfeesten Festum groot succes

Algemeen

,,Een fantastische sfeer, professionele organisatie en ouderwets gezellig.” Met deze reacties van bezoekers kan organisator Festum terugkijken op twee geslaagde feestavonden op het SVU-terrein.

Albert Snoek, een van de gezichten achter Festum, is tevreden: ,,Het zijn twee fantastische avonden geweest, die zonder problemen zijn verlopen.” Samen met Piet van den Berg is er de afgelopen maanden hard gewerkt aan het opzetten van twee oudejaarsfeesten; één voor de jeugd en één voor de volwassen doelgroep. Beide avonden zijn goed bezocht en de bezoekers waren zeer te spreken over beide feesten, tot blijdschap bij de organisatie: ,,Dit geeft ons weer de bevestiging dat er bij beide doelgroepen grote interesse is voor deze feesten.” 

Festum heeft met beide feesten een goede indruk achtergelaten en hoopt dat ze hierdoor in de toekomst vaker de kans krijgen om evenementen te organiseren. ,,We zouden het geweldig vinden om in de toekomst meer te organiseren voor Urk. Na vorige week smaakt het natuurlijk naar meer.” Concrete plannen zijn er nog niet. ,,We gaan eerst nog even goed evalueren en natuurlijk nagenieten. Daarna gaan we nieuwe plannen maken.”