Caritas Urk zoekt zwemvrijwilligers


Caritas Urk is op zoek naar zwemvrijwilligers. ,,Lijkt het je leuk om samen met iemand te zwemmen en heb je affiniteit met mensen met een verstandelijke beperking? Er zijn bij ons verschillende aanvragen voor deze gezellige activiteit binnengekomen. Tijden zijn in overleg en ook de frequentie kan op de wens van de vrijwilliger afgestemd worden." Voor meer informatie: 0527-683346 of vrijwilligerswerk@caritasurk.nl.


Infobijeenkomst
herstelgroep Eleos

Eleos houdt donderdag 12 januari van 10.00 tot 11.30 uur een informatiebijeenkomst over herstelgroepen, in Ut Leeger (Wijk 2-6). Hier wordt verteld wat een herstelgroep inhoudt en er is gelegenheid mensen te ontmoeten die overwegen eraan deel te nemen. Aanmelden kan via elos.nl/herstelgroep.


Parkinson Café
houdt bijeenkomst

Parkinson Café Emmeloord houdt vrijdag om 14.30 uur weer haar maandelijkse bijeenkomst in zaal Aambeeld in de Hof van Smeden, Smeden 5 in Emmeloord. Deze middag staat in het teken van gezelligheid en een quiz. Leden van de Parkinsonvereniging en hun verwanten, maar ook niet-leden, zijn van harte welkom. Koffie of thee is 2 euro.


Liefde voor Israël
vanuit 't Urkerhart

Vanuit de Botterschuur wordt er op zaterdag 14 januari een bijzondere avond gehouden: 'Liefde voor Israël vanuit het Urkerhart!' Interviews, muziek en een veiling door Jelle van Veen passeren de revue. Dit gebeurt onder leiding van evangelist Bert Noteboom en ds. R. de Jong is tafelgast. De uitzending start om 19.00 uur en de opbrengst van de avond is voor het 'Verkenners'-project.

Ziekenboeg

Flinke pech voor de 13-jarige Johannes, zoon van Ruben en Femke van Dijk-Koffeman. Johannes liep vorige week na een slaapfeestje achteruit, viel achterover en zette zich daarbij met beide handen af op de grond. Later werd hij erg misselijk en in het ziekenhuis bleek hij twee polsbreuken te hebben opgelopen, waardoor hij nu twee weken in het gips zit. Een kaartje zou hem zeker opbeuren.

Johannes van Dijk, De Brug 29, 8322 AS, Urk.