Mit eenkanger


Dinsdag 3 januari

10.15 uur* Spelletjesochtend, Hofstee

19.00 uur* Handwerkclub Steekje los, Hofstee

19.00 uur* Zingen, Talma Haven

Woensdag 4 januari

19.00 uur* Bingo, Hofstee

Donderdag 5 januari

10.15 uur* Creatief, Hofstee

19.00 uur* Sjoelen, Hofstee

Vrijdag 6 januari

10.30 uur* Bewegen, Talma Haven

19.00 uur* Soosavond, Talma Haven


Thema-avond
'Een Handreiking'

Vereniging 'Een Handreiking' houdt 12 januari om 19.30 uur in de Menorahkerk een avond over het thema: 'Wat kunnen wij betekenen voor de naasten van psychisch zieken?' Ds. D.E. van de Kieft verzorgt de opening en W. Visser, voorzitter van de vereniging, houdt de inleiding. Er is een collecte t.b.v. de vereniging. Meer informatie op eenhandreiking.nl.

Zakennieuws

Nieuwe challenge
Albert Kramer
gaat van start

Albert Kramer gaat 2 januari (vandaag) van start met een nieuwe '8-Week Weight Loss Challenge'. ,,Tijdens deze challenge gaan wij acht weken lang samen aan de slag tegen de overtollige kilo's. Met behulp van onze voedingsapp hoef jij nooit meer calorieën te tellen en heb jij met een paar klikken je boodschappen thuisbezorgd." Meer informatie op de website albertkramerr.nl of Instagram: @albertkramerr.

Reizen naar
Auschwitz
en Normandië

Altijd al een keer naar Auschwitz of Normandië gewild? Dat kan in 2023. Van 17-21 april worden Auschwitz, Birkenau en Krakau bezocht, maar ook de Wieliczka-zoutmijn met zijn ondergrondse kerk. Dat alles onder begeleiding van een Nederlandstalige gids. Van 8-12 mei worden de invasiestranden van Normandië bezocht. Ook hier is er begeleiding van een Nederlandstalige gids. Meer informatie is te krijgen via het e-mailadres van Jacob Snoek: jacob.snoek67@gmail.com.