n Hein Hoekstra met de cheque van 7.500 euro.
n Hein Hoekstra met de cheque van 7.500 euro.

Mooie opbrengst

stemt tot dankbaarheid

Sprakeloos was Hein Hoekstra toen hij vrijdagavond een cheque van 7.500 euro in ontvangst mocht nemen. Het was de prachtige opbrengst van een dag die in het teken stond van Inspire Manado (Indonesiƫ), waar Hein werkzaam is als zendeling, door middel van voetbal.


De dag begon met een zaalvoetbaltoernooi in De Vlechttuinen, waar gestreden werd om een heuse wereldbeker in de leeftijden 8-10 jaar en 10-12 jaar. De strijd werd gewonnen door USA en Zuid-Korea. Tijdens de pauze kon Hein iets van zijn roeping en werk delen met de jeugd.

's Avonds was er een gezellig samenzijn bij De Morgenster, met snert, oliebollen en live muziek. Maar de klapper van de dag was toch wel de bingo, waar Hein voor een volle zaal dieper in kon gaan op zijn werk als zendeling en voor Inspire in Manado. Daar wordt een voetbalhuis gebouwd, waar de kinderen naast hun training ook van Jezus zullen horen.

Geven mag nog steeds, op rekeningnummer NL 07 RABO 0114 2099 60 t.n.v. VEG Urk e.o. Morgenster, o.v.v. Voetbalhuis Manado.