Stemmen op sportman, sportvrouw en sportploeg

De stichting Sportverkiezingen Urk heeft vorige week de genomineerden bekendgemaakt voor de titels sportman, sportvrouw en sportploeg van Urk over het jaar 2022. Vanaf vandaag is het mogelijk om je stem uit te brengen op de sporters en teams in deze categorieën.


De genomineerden. Sportman: Geert Nentjes (darten), Freek Koffeman (hardlopen), Peter Gnodde (biljarten). Sportvrouw: Williene Timmerman (turnen), Hennie van Schaik (basketbal), Dinie Ras (hardlopen). Sportploeg: SV Urk 1 (voetbal), dames 1 Schol/Orca’s (basketbal), dames 1 SV Urk (voetbal). 


Stemmen op sportvrouw, sportman of sportploeg kan via de website sportverkiezingenopurk.nl. De uitslag van de stemming telt mee voor de einduitslag. Onder de stemmers worden vijf waardebonnen van 25 euro verloot van KLIF18. De stemming sluit zaterdag 14 januari om 12.00 uur.

De uitreiking van de prijzen vindt donderdag 19 januari plaats. Deze avond worden ook de sporttalenten, de seniorsporter, de plussporter en de vrijwilligers van het jaar in het zonnetje gezet. Daarnaast wordt de Waarderingsprijs uitgereikt.