Siemen Lindeboom nieuwe trainer van

OWIOS Oldebroek

Met ingang van het seizoen 2023-2024 wordt Siemen Lindeboom de nieuwe hoofdtrainer van voetbalvereniging OWIOS. De Urker is sinds 2019 werkzaam als trainer van Elburger SC. Lindeboom tekent in Oldebroek een contract voor één jaar. Van beide kanten is de ambitie uitgesproken voor een langere samenwerking. Lindeboom volgt Bülent Akar op als hoofdtrainer.



Robert Bosma naar
Vroomshoopse Boys

Dit seizoen is hij nog werkzaam als assistent-trainer bij SV Urk, maar volgend seizoen staat Robert Bosma op eigen benen als hoofdtrainer. Dit jaar hoopt Bosma de opleiding UEFA A af te ronden, om met ingang van het seizoen 2023-2024 als hoofdtrainer aan de slag te gaan bij tweedeklasser Vroomshoopse Boys.



De Brulboei beleeft succesvolle avond

Supportersvereniging De Brulboei van SV Urk heeft vorige week na afloop van het Lerøy/Voetbal Plus Gala een succesvolle verloting gehouden in sporthal De Schelp. Onder aanvoering van raddraaier Johan Blom werd het een prachtige avond. De loten werden aan de man/vrouw gebracht door vier speelsters van Vrouwen 1. Alle beschikbare prijzen waren gratis beschikbaar gesteld door sponsoren, met een geweldig resultaat als gevolg. De opbrengst komt geheel ten goede aan de nieuwbouw van de kantine van SV Urk. Alle sponsoren, de mannen van De Brulboei en verder allen die meewerkten verdienen een dikke pluim voor deze actie.



Frans van der Weit wint Open Urk 2022

Dartvereniging 'De Rake Gooier' kon afgelopen vrijdag 85 darters verwelkomen, die met elkaar duelleerden om de winst in het Open Urk 2022. In de poulefase waren er geen verrassingen te noteren, alle favorieten wisten zich te plaatsen voor de winnaarsronde. Daarin bleken uiteindelijk Kees de Vries en Frank van der Weit de sterksten in de halve finales tegen respectievelijk Danny Mazereeuw en Mitchel Gebben. De finale werd een prooi voor Van der Weit, die zeer constant bleef gooien en De Vries met 7-2 het nakijken gaf. In december hoopt de dartvereniging in het nieuwe clubgebouw aan de Staartweg nog meer deelnemers welkom te heten.