Weg dicht vanwege Bekerduel SV Urk


Vanwege de verwachte toeloop van publiek voor het Toto-bekerduel van SV Urk en VV Katwijk aanstaande donderdag wordt de verkeerssituatie richting het sportpark aan de Vormtweg aangepast. De weg wordt tijdelijk afgesloten én er geldt voor bestemmingsverkeer éénrichting.

De Vormtweg wordt donderdag 12 januari tussen 18.00 en 00.00 uur voor alle verkeer gesloten, behalve voor bestemmingsverkeer, en is dan een éénrichtingsweg. Bij de afsluiting, door middel van een hek en verkeersbord, is een verkeersregelaar aanwezig. Daarnaast wordt de toegang tot de Vormtweg via de Westermeerweg afgesloten ter hoogte van het Steenbankpad. Ook hier staat een verkeersregelaar. De Vormtweg is voor bestemmingsverkeer alléén via de rotonde met de Staartweg te bereiken. SV Urk heeft kaarten uitgedeeld waarmee de omwonenden, ondernemers en andere belanghebbenden toegang hebben tot de Vormtweg.


Erepenning Urk

Vanavond (maandag) wordt tijdens de nieuwjaarsreceptie van de gemeente de gemeentelijke erepenning uitgereikt. De receptie in het gemeentehuis start om 19.00 uur en de toespraak van de burgemeester en uitreiking zijn ook online te volgen via urk.nl.