Gert Jan Karsten spreekt zijn dank uit

Na de afschuwelijke gebeurtenis eind november vorig jaar, waarbij zijn zoon Julian Daniƫl om het leven kwam, stond Gert Jan Karsten vorige week maandag weer als trainer op het veld tijdens de eerste oefensessie van Urk in de voorbereiding op het vervolg van de competitie.


Op de website van SV Urk sprak de trainer zijn dank uit voor de vele blijken van steun en medeleven die hij en zijn gezin mochten ontvangen. ,,Na alles wat er gebeurd is, kan ik zeggen dat ik de rest van mijn leven 'Urker' blijf. Wellicht niet als trainer, maar toch zeker als mens! Op meerdere kaartjes die wij mochten ontvangen stond niet voor niets: Wat in je hart zit, raak je nooit meer kwijt!" 

Naast zijn dankbaarheid deelde Gert Jan Karsten ook een verzoek: ,,Hoe lief het medeleven is bedoeld, ik doe een klemmend beroep op iedereen om mij vanaf nu weer als trainer te benaderen. Wat er is gebeurd draag ik de rest van mijn leven bij mij, maar ik wil vanaf nu weer over voetbal praten. We hebben iets moois opgebouwd met elkaar en dat moeten we op de juiste wijze zien te volbrengen. Dat zal zwaar zijn en ook jullie steun vragen."