Beroep op ds. Buijs


De Christelijke Gereformeerde Kerk Maranatha heeft een beroep uitgebracht op ds. P.D.J. Buijs. Deze 61-jarige predikant werd in 1985 bevestigd in zijn eerste gemeente, Zwaagwesteinde. Daarna diende hij de gemeenten van Veenendaal-Pniël, Harderwijk/Zeewolde, Ede en Nunspeet, waar hij sinds 2017 staat. De Urker CGK zoekt invulling voor de vacante, vierde predikantsplaats.


Thema-avond
in de Moriakerk

Ds. M. van Reenen verzorgt woensdag van 19.30 tot 21.00 uur weer een thema-avond in de Moriakerk. Het onderwerp is deze keer: evolutie, duurzaamheid? Schepping en Bijbel.


Bijbellezing
in de Elimkerk

Ds. P.J.T. van den Herik houdt donderdag om 19.30 uur zijn inmiddels zesde Bijbellezing in de Elimkerk. Hij maakt een vervolg met het Bijbelboek 1 Samuël 6, waar wordt beschreven hoe de Ark van de Heere weer teruggebracht wordt naar het land van Israël. Een ieder wordt hartelijk uitgenodigd om deze Bijbellezing bij te wonen.


Berend Knol
is overleden

Berend Knol (69) is afgelopen dinsdagmorgen na een slopende ziekte overleden. Een aantal maanden geleden is er nog een berichtje in de Ziekenboeg opgenomen wegens zijn ernstig ziek zijn. Berend is jarenlang de drijvende kracht voor de vissersvloot geweest in Eemshaven, waar hij wachtsman van verschillende kotters en kraandrijvers op de havenkraan was. Nooit werd er tevergeefs een beroep op hem gedaan en zijn hulp met de havenkraan en heftruck zal vele herinneringen naar boven halen. Voor degenen die nog een kaartje willen sturen is het adres:

Familie Knol

Tuinbouwstraat 9

9915 PM 't Zandt.

Verloren

z Zilveren armband (Filigrain), 50 jaar oud, omg. Kiekendief/Botterschuur. Tel. 860581.

z Zilveren armband. Met hartje eraan. Naam William. Tel. 06-51701664.

Gevonden

z Batavus Monaco Go elektrische damesfiets met mandje. Tel. 06-20335477.