Bakkerij De Kof walst over WMC heen

ZVV Urk/Bakkerij De Kof is uitstekend begonnen aan de tweede seizoenshelft. In Winschoten werd tegenstander WMC/EP De Treffer in eigen huis te kijk gezet door de Urker zaalvoetballers.

Meteen vanaf het eerste fluitsignaal zetten de Urkers volledig druk op de thuisploeg, met als resultaat dat de eerste kans gelijk een doelpunt opleverde via Johan Loosman. De Kof hield de wedstrijd daarna goed onder controle en kreeg ook meerdere kansen, maar moest vijf minuten voor het rustsignaal uit een counter toch de gelijkmaker incasseren. De Urker zaalvoetballers herpakten zich echter razendsnel. Riekelt Snoek schoot zijn ploeg naar een hernieuwde voorsprong en nog voor rust stond ook de 1-3 op het scorebord door Jacob Regnerus, die zijn eerste doelpunt voor het eerste team van ZVV Urk maakte.

Dominant

Tijdens de eerste helft was De Kof al overduidelijk de betere ploeg, in de tweede helft walste de Urker ploeg helemaal over de gastheren heen. WMC wist weinig in te brengen tegen het dominante spel van de Urkers. Johan Loosman zorgde met een prachtige stift voor de 1-4, Jelbert Loosman maakte de 1-5 en Albert Hendrik Romkes prikte de 1-6 binnen. WMC wist daarna de stand een iets dragelijker aanzien te geven, maar zag hierna de Urkers weer vrolijk verder scoren. Jacob Regnerus beloonde zijn prima wedstrijd met een tweede doelpunt (2-7) en Johan Loosman noteerde zijn hattrick. Het slotakkoord was voor Riekelt Snoek, die met zijn tweede van de avond de eindstand op 2-9 bepaalde.