Bijeenkomst Parkinson Café


Het Parkinson Café houdt vrijdag om 14.30 uur zijn maandelijkse bijeenkomst in de Hof van Smeden te Emmeloord. Deze middag komt Schokker Jannetje in klederdracht, die de aanwezigen met een lach en een traan meeneemt naar vroegere tijden. Entree 2 euro.


Inschrijven
voor Tour of Art

De Tour of Art Flevoland 2023 vindt in het weekend van 7 oktober plaats en de inschrijving hiervoor start vandaag (maandag). Inschrijven is mogelijk tot en met 4 maart, het inschrijfformulier is te vinden op tourofartflevoland.nl. De organisatie hoopt op Urker deelname.


Open avond AKKU

De Amateur Kunstkring Urk (AKKU) zet morgen (dinsdag) vanaf half acht de deuren open voor iedereen die eens een kijkje achter de schermen wil nemen. Een tijdje geleden is AKKU verhuisd van de Griend naar de zolder van De Rots. In het atelier wordt er geschilderd, getekend en zijn ze bezig met klei, in opdracht en/of als vrije werken. Regelmatig worden er ook workshops gegeven en aan het eind van het seizoen gaan ze gezellig een dag buiten aan het werk. Wie zelf iets wil (laten) maken of wil kijken, is van harte welkom, de koffie staat klaar.