Ds. G.J. Post van CGK Nieuwpoort naar Middelharnis


Dominee Geert Jelle Post, verbonden aan de Christelijke Gereformeerde Kerk in Nieuwpoort heeft het beroep van Middelharnis aangenomen. De predikant is sinds 2011 verbonden aan zijn huidige gemeente, in de vestingstad aan de Lek. De nieuwe gemeente, op Goeree-Overflakkee, is met zo'n 450 leden bijna tweemaal zo groot. Het is een gemeente met een sterke Urk-link. Vijf voorgangers van ds. Post stonden ook een periode op Urk. Het zijn ds. H. Visser, ds. M.C. Tanis, ds. P. den Butter, ds. A. Baars en ds. A.A. Egas.


Bijbellezing in
de Menorahkerk

Dominee D.E. van de Kieft geeft woensdag een Bijbellezing in de Menorahkerk. Aanvang van de lezing is 19.30 uur. Iedereen is van harte welkom.


Winteravondlezing
in De Schuilplaats

Dominee H.C. Bezemer houdt woensdag om 20.00 uur een winteravondlezing in De Schuilplaats. Het thema is: ontmoetingen met Jezus; Jezus ontmoet jou. De collecte is voor de evangelisatiepost Gent van dominee D. van Luttikhuizen.


Lezing over
de Christenreis

Dominee P.J.T. van den Herik houdt donderdag om 19.30 uur in de Elimkerk weer een lezing over de Christenreis van John Bunyan. Deze lezing is een vervolg op reeds eerdere lezingen. Na de lezing is er gelegenheid tot het stellen van vragen. Iedereen die geïnteresseerd is, is van harte welkom om deze lezing bij te wonen.


Orgelconcert
Minne Veldman

Organist Minne Veldman geeft zaterdag om 20.00 uur een orgelconcert in de Grote of Stephanuskerk te Hasselt. Veldman begint met twee psalmbewerkingen van Boudewijn en Jaap Zwart en speelt ook onder andere de integrale uitvoering van de 5e Symfonie van de Franse componist Charles-Marie Widor, met als finale de roemruchte, spectaculaire Toccata. Hij eindigt met een eigen koraalfinale. Meer info: orgelconcertenminneveldman.nl/hasselt.

Verloren

z Gouden ring met zwarte steen. Tel. 06-27542824.