Afbeelding
Foto:

Soos met thema: Arabian nights


'Arabian nights' is het thema van de soosavond in De Rots aanstaande zaterdag. In de kelder van De Rots wordt er gezellige muziek gedraaid en de jeugd mag zich kleden in skistijl. Het feestje start om half acht en gaat door tot elf uur. Deze avond is voor jeugd vanaf 13 jaar; bij de ingang moet dit worden aangetoond door bijvoorbeeld Magister te laten zien. De entree bedraagt één euro.

Jong

Knutselmiddag: woensdagmiddag vanaf half drie kunnen er vlinders worden geknutseld met wegwerpbordjes in De Rots. Opgeven is nodig en kan via Ronald Oeverbeek: 06-10576225. Deelname kost twee euro.

Voetbaltoernooi: woensdagmiddag wordt er om twee uur een voetbaltoernooi georganiseerd in het Wilhelminapark en playground de Kotter. Meedoen is gratis, maar kom op tijd voor het indelen van de teams.

Instuif: zin in een spelletje, airhockey, darten of om te chillen met wat lekkers? Elke woensdag, donderdag en vrijdag is De Rots geopend van vier tot tien uur. Op zaterdag van zes tot tien uur. 

Wie ben ik?: het spel Wie ben ik? kan donderdagavond om half zeven worden gespeeld in De Rots.  

Jumpsquare Lelystad: vrijdag gaat Caritas Urk naar Jumpsquare in Lelystad. Iedereen vanaf 12 jaar kan meedoen voor 25 euro per persoon. Dit is inclusief vervoer, entree en wat lekkers. Opgeven via de QR-code, vertrek vanaf Singel 9a (binnenplein Caritas Urk).