Sjoerd Snijder valt van ladder af


Schilder Sjoerd Snijder is donderdagochtend vroeg tijdens zijn werk van de ladder afgevallen. Dat gebeurde bij het Wakend Oog. Hij brak daarbij een arm én zijn bekken op twee plaatsen. Hij werd geopereerd in het ziekenhuis in Zwolle en wacht daar nu op een plek in een revalidatiecentrum. ,,Ondanks alles overheerst de dankbaarheid. Sjoerd heeft de val kunnen breken en liep daardoor geen hoofdletsel op", aldus echtgenote Marijke. Een opbeurend kaartje is zeer welkom via: Het Ruim 32, 8322 AL Urk.


Paniek aan
de Damlaan

Het contrast met zaterdagavond kan deze maandagmorgen niet groter zijn: de jongste zoon (16 maanden) van Meindert en Leny Meun van de Damlaan zit fijn te spelen. Na een wat hangerige zaterdag, raakte de kleine Dirk 's avonds rond de klok van tien uur in een koortsstuip. ,,Heel eng, het lijkt op een epileptische aanval, en Dirk kwam er niet meer uit.'' De ambulance was snel ter plaatse en ook de traumahelikopter werd opgeroepen. De trauma-arts stapte bij Lelystad-noord de ambulance in en reed mee naar het AMC in Amsterdam. ,,Ook in de ambulance volgde insult op insult, maar toen we uiteindelijk op de shockkamer in het ziekenhuis zaten deed Dirk opeens zijn ogen open.'' Dirk had ondanks alle spanning daarna een vrij goede nachtrust en zondag in de loop van de dag mocht de dreumes met zijn opgeluchte ouders weer mee naar huis.


Echtpaar Keuter
vertelt over werk

Hessel en en Prisca Keuter houden maandagavond 3 april een presentatie over hun werk en leven in Hongarije. De avond start om 20.00 uur en is in het gebouw van Waypoint, Vliestroom 21.


Bijbellezing
in de Sionkerk

Dominee A.J. de Waard gaat dinsdagavond in de Sionkerk voor in een Bijbellezing over Openbaring. Aanvang is om 19.30 uur.


Elimkerk: laatste
Bijbellezing
van het seizoen

Dominee P.J.T. van den Herik houdt donderdag in de Elimkerk zijn laatste Bijbellezing van het seizoen. Hij hoopt een vervolg te maken met het Bijbelboek 1 Samuël 7:1-17. De avond begint om half acht. Eenieder wordt hartelijk uitgenodigd om deze Bijbellezing bij te wonen.