ZCU '78 houdt bingo in De Schelp


Zwemvereniging ZCU '78 houdt vrijdag een bingo in de kantine van sporthal De Schelp. De deuren gaan om 19.00 uur open en de bingo begint om 19.30 uur. Er is ook een verloting met prijzen voor jong en oud. Iedereen is van harte welkom.


Bible League Event

Dayseaday houdt samen met Bible League Nederland een jubileumevent voor ondernemers. Dit event vindt plaats op 11 april in Leusden. Ben Tiggelaar komt spreken over de thema’s leiderschap, verandering en gedrag. Daarnaast is er een diner en ontmoeting met andere ondernemers die willen bijdragen aan de wereldwijde verspreiding van het Evangelie. Gratis aanmelden kan tot 1 april via bibleleague.nl/inschrijfformulier-ondernemersavond/.


Pubercursus over pittige pubers

Jans Post en Mariejanne Hakvoort van Zorggroep Oude en Nieuwe Land hebben een pubercursus opgezet voor ouders met pittige pubers. ,,Ouders gaan tijdens deze middagen met elkaar in gesprek over vragen en spanningen.'' Verschillende thema's komen aan bod, waaronder het puberbrein, sociale media, seksualiteit en genotsmiddelen. De cursus is op woensdagen van 14.00 tot 15.30 uur, op 29 maart en 5, 12 en 19 april bij Het Leger des Heils, Wijk 2-6. Opgeven kan via Jans Post: j.post@zorggroep-onl.nl of Mariejanne Hakvoort: 06-20812071.