Ds. Den Butter bedankt voor CGK Maranatha


Ds. L.A. den Butter heeft bedankt voor het beroep dat op hem was uitgebracht door de Christelijke Gereformeerde Kerk Maranatha. De predikant blijft verbonden aan de gemeente van Rijnsburg.


Avond over de
doop in Moriakerk

Dominee M. van Reenen en baptistenpredikant dominee B. Boer verzorgen woensdagavond 10 mei van 19.30 tot 21.30 uur de laatste themabijeenkomst van het seizoen in de Moriakerk aan de Lange Dam. Deze keer wordt gesproken over het thema 'kinderdoop of volwassendoop? Bijbelse grond voor de gezinsdoop'. Iedereen is welkom.


Werk Urkerweg 

Van dinsdag tot en met vrijdag zijn er werkzaamheden rond de nieuwe vaarduiker op de Urkerweg ter hoogte van de woonarken. Hierdoor is er een gedeeltelijke rijbaanafzetting, begeleid door verkeersregelaars. Autoverkeer kan enige vertraging hiervan ondervinden. Aan het eind van de week is de nieuwe vaarduiker klaar.


Elimkerk houdt
voorjaarsbazar

In en rond de Elimkerk wordt woensdag 10 mei een gezellige voorjaarsbazar gehouden. Van tien tot zes uur is hier veel lekkers (kibbeling, zalmslaatje, balletjes gehakt, patat, ijs en rollades) en moois (decoratie, kaartjes, moederdagcadeautjes) te koop. De kinderen kunnen zich intussen vermaken op het springkussen. Iedereen is van harte welkom!

Gevonden

z Paardrijcap. Tel. 06-42079209. 

z Herenfiets, Gazelle. Tel. 06-24797653.

Verloren

z Gouden oorbel met hamer en zaag. Tel. 06-38225536.

Burgerlijke stand

Geboren: Abel Tromp Josia, zoon van Johannes van Slooten en Gerdien Kramer, Wijk 8-67, 27 april 2023. Mayra Marianne, dochter van Gerben Post en Mieneke Korf, Schouw 17, 28 april 2023.

Gehuwd: Klaas Koelewijn en Hentina Romkes, 6 mei 2023.