Voorjaarsbazark


De voorjaarsbazar van De Ark vindt woensdag van 14.00 tot 20.00 uur plaats aan de Vlechttuinen 4. Iedereen is van harte welkom om te snuffelen tussen de koopwaar. Bij de loterijen zijn diverse prijzen te winnen, zoals een elektrische fiets of brommer en een Urker pak op maat. Voor de kinderen zijn er springkussens, snoep en een glaasje ranja. Tevens geeft Henk 'de Knipper' een workshop creatief knippen. De opbrengst is geheel ten bate van De Ark. Voor loten kopen, opgeven voor de workshop of meer info: zie Facebook, Instagram (@dearkurk) of Scipio.

Jong

Instuif - Zin in een spelletje, airhockey, darten of gewoon om te chillen met wat lekkers? Elke woensdag, donderdag en vrijdag is De Rots geopend van vier tot tien. Op zaterdag van zes tot tien.

Knutselmiddag - Woensdagmiddag kun je een moederdagcadeau maken in De Rots. Inloop is vanaf kwart over twee en de activiteit start om half drie. Je dient je van tevoren op te geven. Dit kan door een Whatsappbericht te sturen of te bellen naar Ronald Oeverbeek via: 06-10576225. Deelname kost 2 euro per kind.

Voetbaltoernooi - Woensdagmiddag wordt er om twee uur een voetbaltoernooi gehouden in het Wilhelminapark en op playground De Kotter. Meedoen is gratis, maar kom wel op tijd voor het indelen van de teams.

Hardloopwedstrijd - Donderdagavond om zeven uur kun je meedoen met een hardloopwedstrijd die start bij De Rots. Er zullen in verschillende leeftijdscategorieën groepjes gemaakt worden.