Diner in de Botterschuur


Het Leger des Heils, Waypoint, Kwintes en Caritas Urk bieden donderdag vanaf half zes een Mit Eenkanger-diner aan in de Botterschuur. ,,Kom samen met je ambulant begeleider of alleen. Samen eten en elkaar leren kennen staan centraal." Lidmaatschap van Mit Eenkanger is niet vereist om deel te kunnen nemen. Opgeven kan via 0527-683346, kosten voor het diner bedragen 3 euro per persoon.


Jeugdinloop
Mit Eenkanger

Wie het normale uitgaansleven te druk vindt, maar wel gezellig met vrienden wil zitten of nieuwe vrienden wil maken, kan eens langskomen bij de jeugdinloop in 't Jeugd. De volgende editie is vrijdag vanaf half acht. Samen kan de jeugd genieten van muziek en gezelligheid. Opgeven kan bij Rik via 06-12692752 of rik@caritasurk.nl.


Verandatocht
met Effen Guuzen

Effen Guuzen houdt ook dit jaar een gezellige verandatocht. Deze is op 10 juni van 10.30 tot 16.00 uur en de kaartverkoop is inmiddels van start gegaan. Een kaart kost 15 euro en is te koop bij Stoef Wonen en Beyoutiful. De tocht voert ook langs de mini-fair op de Rotholm en Zorgboerderij De Bosrand.