Vrijwilligers vbs: derde vergadering


Alle vrijwilligers die meewerken aan de vakantiebijbelschool zijn vanavond (maandag) van harte uitgenodigd voor de derde algemene vergadering. Deze is om 20.00 uur in de grote zaal van de Maranathakerk.

Jong

Instuif - Zin in een spelletje, airhockey, darten of gewoon om te chillen met wat lekkers? Elke woensdag, donderdag en vrijdag is De Rots aan de Urkerweg geopend van vier tot tien en op zaterdag van zes tot tien.

Knutselmiddag - Woensdagmiddag kun je dieren komen knutselen in De Rots. Inloop is vanaf kwart over twee en de activiteit start om half drie. Je dient je van tevoren op te geven. Dit kan door een WhatsAppbericht te sturen of te bellen naar Ronald Oeverbeek via: 06-10576225. Deelname kost 2 euro per kind.

Voetbaltoernooi - Woensdagmiddag wordt er om twee uur een voetbaltoernooi gehouden in het Wilhelminapark en op playground De Kotter. Meedoen is gratis, maar kom wel op tijd voor het indelen van de teams.

Bingo - Donderdag is er een (familie)bingo in De Rots, deze start om zeven uur. Een kaartje kost drie euro voor vier rondes. Er zijn vele mooie prijzen te winnen!