Afbeelding
Foto:

Rehoboth lanceert nieuwe website

Het nieuwe Rehoboth.nu: Eén centrale plek voor basisscholen, met ruimte voor individualiteit. Dat was het uitgangspunt van de nieuwe website voor schoolvereniging Rehoboth, die vorige week werd gelanceerd.

 

,,Een interactieve plek waar alle scholen samenkomen. Maar ook een plek waar alle scholen met hun eigen unieke profiel kunnen stralen. In samenwerking met SPIKKER is het afgelopen schooljaar hard gewerkt aan een nieuwe website voor de vereniging en aangesloten basisscholen. Met als resultaat een gebruiksvriendelijke en mobielvriendelijke multisite, waardoor de website op één platform draait en aangestuurd kan worden'', laat de schoolvereniging weten. De nieuwe website bevat verschillende functionaliteiten: van een mooi ontwerp voor elke basisschool, overzichtelijke agenda- en nieuwsfuncties, tot vacatures en algemene informatie, tot belangrijke data. ,,Ouders kunnen gemakkelijk online digitale formulieren invullen, waardoor de scholen sneller over de benodigde informatie kunnen beschikken.''
Op de foto: Emma Wakker van SPIKKER (links) viert de lancering van de nieuwe website samen met Vera de Horn-Alkema, directeur van de Wilhelminaschool.