n Pieter Kramer, hoofd technische dienst Kramer Fish (rechts), een klant van het eerste uur, werd vorige week door Foppe De Haan bedankt als trouwe klant in het afgelopen jaar.
n Pieter Kramer, hoofd technische dienst Kramer Fish (rechts), een klant van het eerste uur, werd vorige week door Foppe De Haan bedankt als trouwe klant in het afgelopen jaar. Foto:

Zakennieuws


De Haan bedankt klant van eerste uur

In dankbaarheid kijkt ondernemer Foppe de Haan van Klussenbedrijf de Haan terug op het afgelopen jaar. Precies een jaar eerder startte hij namelijk met de verhuur van een graafmachine, een uitkomst voor zzp'ers en bedrijven, zo bleek. 


,,Een aantal bedrijven is het afgelopen jaar steeds teruggekomen voor het huren van de machine, en dat levert mijn bedrijf continuïteit op'', vertelt Foppe de Haan. Onder hen zijn er die zelf al jarenlange ervaring hebben met grondverzetwerk en ze schromen dan ook niet om mij weer van advies te voorzien, erg prettig! De minigraver is voor bepaalde klussen ideaal. De klant betaalt bij mij per draaiuur, dus de druk om de klus zo vlug mogelijk te draaien valt dan grotendeels weg. De Bobcat - E102 kan door elke deur maar is met uitgeschoven rupsen evengoed een stabiel werkpaard. Al onze machines worden gratis aan hus geleverd.'' Meer weten over de diensten en producten van Klussenbedrijf de Haan, bel Foppe de Haan via 06-57424780.