Aanrijding op de Singel


De 76-jarige Diet Vonk is maandagavond iets voor zeven uur gewond geraakt op de Singel.

Ter hoogte van de pastorie van dominee Zwartbol wilde ze tijdens het uitlaten van haar hond oversteken, toen ze op het zebrapad over het hoofd werd gezien door een 86-jarige automobiliste. Diet werd per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis van Zwolle.


Caravan in
brand gestoken

Brandweer en politie zijn dinsdagavond rond half elf uitgerukt voor een brandende caravan op de Zuidermeerweg. 

De sleurhut was daar door onbekenden achtergelaten en in brand gestoken. De caravan brandde volledig af. Hij was niet voorzien van een kentekenplaat, maar via het chassisnummer kon de politie achterhalen dat de eigenaar geƫmigreerd zou moeten zijn.


Gebedsmoment
bij Leger des Heils

Het wekelijks gebedsmoment vindt morgen (vrijdag) plaats bij het Leger des Heils. Iedereen is van harte welkom om mee te bidden van 19.30 tot 20.00 uur. Na een korte opening wordt er een lied gezongen, waarna er in groepen wordt gebeden voor het dorp, de kerk, de jongeren en algemene of persoonlijke zaken.


Open repetitie
jeugdkoor Rejoice

Jongerenkoor Rejoice heeft komende zondag een open repetitie. Iedereen van 12 tot en met 35 jaar is van harte welkom om 19.20 uur in de Ichthuskerk.


Vrouwen Plus

Vrouwen Plus trapt dit jaar af op dinsdag 10 januari met een gezellige ochtend in De Rots. Vanaf 10.00 uur wordt onder het genot van een kop koffie of thee met lekkers teruggeblikt op het oude, en vooruitgekeken op het nieuwe jaar.