Praise2U van start


Tijdens de feestdagen liep de Praise2U even niet gelijk met de Sing4Him. Speciaal voor de tieners is er een datum geprikt om het nieuwe jaar samen te beginnen. Op zondag 15 januari worden de jongeren om 20.15 uur verwacht in de huiskamer van De Poort.


Psalmenzangdienst
in Jeruzalemkerk

Voor belangstellenden is er zondag om 20.00 uur in de Jeruzalemkerk een Psalmenzangdienst met bovenstem. De organist is Marinus ten Napel en er is een collecte ten bate van de renovatie van het orgel.


Aanmelden voor
Leerhuisstudies

De Morgenster houdt drie Leerhuisstudies met als thema 'Woord, Schrift en Geest: Gods stem verstaan'. De reeks begint komende woensdagavond om 20.00 uur en vindt dan om de week plaats. Info en aanmelden: morgenster-urk.nl/leerhuis.

Ziekenboeg

Diet Vonk (76) heeft 2 januari bij een aanrijding een zware hersenschudding met hoofdwond en twee ernstig beschadigde benen opgelopen. Ze verblijft nu in Het Dok en wordt komende maandag geopereerd. Het is even afwachten hoe het verder gaat, gezien de behoorlijke klap die ze heeft gehad. De verwachting is dat het herstel nog wel even duurt. Een kaartje zal haar zeker goeddoen en dat mag worden gestuurd naar:

Diet Vonk

Het Dok, kamer 27.

Vlechttuinen 1g, 8322 BA Urk.


HvU wil actie om
anti-visbushokjes

De gemeente moet de Staten van Noord-Holland uitnodigen voor een bezoek aan Urk. Dat stelt de fractie van Hart voor Urk. Doel is om onbegrip over de landelijke visserijsector weg te nemen. Reden voor het plan is dat onder andere reclame voor vis verboden wordt in deze provincie.