Onderhoud MTB-route

De MTB-route door het Urkerbos is door vrijwilligers aangelegd en wordt ook onderhouden door vrijwilligers. Een aantal zaterdagen in het jaar wordt onderhoud gepleegd, zo ook aankomende zaterdag 14 januari.


Tijdens het onderhoud wordt de route nog uitdagender gemaakt, knelpunten opgelost en hier en daar een extra lusje gerealiseerd. De route is nu negen kilometer lang en het is een behoorlijke klus om deze in zijn geheel in goede conditie te houden. Daarom is Stichting MTB-route 't Urkerbos op zoek naar extra handen. Wie ook eens mee wil helpen, wordt opgeroepen om zich op te geven. 


Er wordt gewerkt van 8.00 tot ongeveer 12.30 uur, met om 10.00 uur een koffiepauze. De koffie wordt verzorgd door de stichting. Natuurlijk is de MTB-stichting blij als de gebruikers zelf een of twee ochtendjes willen opofferen.

 

Opgeven

Voor onderhoud zijn meerdere data ingepland. In 2023 zijn dat, naast zaterdag, 18 februari en 18 maart. Wie mee wil helpen, kan mailen naar info@wvurk.nl of een WhatsAppbericht sturen naar 06-51235334.