Bibliotheek


Durf Digitaal voor 50+, 60+, 70+ - In deze tijd van steeds verdergaande digitalisering, is het handig om toch een computercursus te volgen. Ouderen lopen steeds meer tegen digitale vragen aan, waar ze niet uitkomen; de bibliotheek biedt hierin begeleiding en ondersteuning. Een cursus kan in de bibliotheek of thuis gevolgd worden en voor de meeste cursussen is lidmaatschap van de bibliotheek niet noodzakelijk. Vrijdag 20 januari is er van 10.00 tot 12.00 uur een introductiemorgen. Voor ouderen is er vaak een hoge drempel, maar die kan deze ochtend weggenomen worden.

Podium Vrijdag - Vrijdag 20 januari is er van 16.00 tot 17.00 uur weer Podium Vrijdag. Dit keer staat de moderne dans centraal. Kinderen kunnen diverse dansen proberen en wie het leuk vindt, kan ook een gratis proefles afspreken bij Eut de Kunst. Een kaartje à 2 euro kan gereserveerd worden op flevomeerbibliotheek.nl. Er is een beperkt aantal plaatsen en vol is vol.

DigiCafé - Voor iedereen die een telefoon of tablet heeft, maar nog met vragen zit, is er elke vrijdag van 10.00 tot 12.00 uur het DigiCafé.

Energieloket - Zorgen over de energierekening of vragen over het energieprijsplafond? Het Energieloket helpt graag elke woensdag van 14.30 tot 16.30 uur. Er ligt een gratis brievenbusborstel klaar.

Leerwerkloket - De adviseurs van het Leerwerkloket zetten alle mogelijkheden van leren en werken op een rijtje. Elke eerste en derde maandag van de maand is er van 10.00 tot 13.00 uur een vragenuur.