Tweede filmavond in het museum


De belangstelling voor de filmavond in het museum afgelopen vrijdag was onverwacht groot. Er waren plaatsen tekort en de 'Vrienden van Urk' vinden het heel vervelend dat bezoekers teleurgesteld moesten worden omdat de zaal vol was. Daarom is er vrijdag om half acht een herhaling. Entree 3 euro.


Bedankje namens
Stichting Dorcas

Stichting Dorcas bedankt iedereen voor hun medewerking aan de Dorcas Voedselactie. ,,Mede dankzij bedrijven, winkeliers en uw inzet kunnen wij opnieuw duizenden mensen in Oost-Europa blij maken met een voedselpakket. Er is een mooi bedrag opgehaald waarmee we in de landen zelf de pakketten kopen." Voor wie meer wil betekenen voor Dorcas: 088-0502800 of bedrijven@dorcas.nl.


Inschrijving open
Reformatorisch
Basisonderwijs

Nieuwe leerlingen kunnen zaterdag van 11.00 tot 12.00 uur aangemeld worden bij een van de vier scholen van Reformatorisch Basisonderwijs Urk. Het gaat om kinderen die voor 1 februari vier jaar worden. Voor kinderen die tussen 1 februari en 1 mei vier jaar worden, is er een opvanggroep. Het is nodig het BSN van het kind mee te nemen.