Mit Eenkanger zoekt verbinding met Het Top


Mit Eenkanger gaat vanaf februari een samenwerking aan met woonzorgcentrum Het Top. ,,Hier worden al mooie activiteiten georganiseerd”, aldus Rik van Veldhuijsen. ,,Nu kunnen we mooi aansluiten op deze bestaande activiteiten door de deuren open te zetten voor mensen die buiten Het Top wonen en voor wie de activiteit een meerwaarde kan hebben. Alle activiteiten worden georganiseerd vanuit een reformatorische achtergrond." Op de woensdagochtenden is er een koffieochtend en wordt er een verhaal voorgelezen. Als aansluiting worden nog liederen gezongen met begeleiding van het orgel.

Jong

Knutselmiddag: woensdagmiddag is er vanaf half drie mozaïeken in De Rots. Opgeven is nodig en kan via Ronald Oeverbeek, 06-10576225. Deelname kost twee euro.

Voetbaltoernooi: woensdagmiddag wordt er om twee uur een voetbaltoernooi gehouden in het Wilhelminapark en playground De Kotter. Meedoen is gratis, maar kom wel op tijd voor het indelen van de teams.

Filmavond: zin om een (animatie)film te kijken? Dat kan woensdagavond in De Rots. Neem wat zakgeld mee voor lekkers en drinken. De film start om half zeven.

Karaoke: zing jij de sterren van de hemel? Zing je favoriete liedje tijdens de karaokeavond in De Rots, op donderdagavond om half zeven.

Instuif: kom gezellig langs tijdens de instuif in De Rots op woensdag-, donderdag-, vrijdag- of zaterdagavond voor wat lekkers, spelletjes of om lekker te chillen. De Rots is open van vier tot tien uur, alleen op zaterdag van zes tot tien uur. 

Mit Eenkanger

Vrijdag 20 januari

9.00 Kras en kwiek gymgroep De Nagel

10:00 uur * Inloopschuur Botterschuur 

10:30 uur * Bewegen Talma Haven 

14:00 uur Muziekmiddag ’t Jeugd 

19:00 uur * Soosavond Talma Haven 

Maandag 23 januari

10:00 uur * Beleefhuis Ut Kunstige Vissers Ussien, Wijk 4-94 

10:00 uur * Bewegen in De Hofstee 

10:30 uur Weekopening hal Talma Haven 

14:15 uur * Houtbewerking ’t Jeugd 

18:00 uur Kras en kwiek zwemgroep ‘t Bun

18:00 uur Bibliotheekuitgifte in De Hofstee

Dinsdag 24 januari

10:00 uur * Kunstatelier Plein 1890 

13:45 uur Schoon Urk ’t Jeugd 

14:00 uur Wandelclub Mit Eenkanger ’t Jeugd 

15:30 uur * Wandelclub minder Vitaal met Luut in De Hofstee 

16:30 uur *** Kookcafe De Rots 

19:00 uur * Zingen Talma Haven 

19:00 uur * Handwerkclub 'Steekje los' in De Hofstee