n V.l.n.r.: Marliza Snoek, Amy Langman en Rozemarina Bakker.
n V.l.n.r.: Marliza Snoek, Amy Langman en Rozemarina Bakker.

A-selectie van CGV Urk turnt in Oldemarkt

De meiden van CGV Urk A-selectie mochten afgelopen zaterdag op vijfdedivisieniveau in teamverband hun kunsten laten zien. Dit keer in Multifunctioneel Centrum Dalzicht in Oldemarkt.


In de categorie middenbouw waren er twee teams die deelnamen aan de wedstrijd. Het eerste team bestond uit Vienne Ruijter, Kristy Nentjes, Annebeth Romkes en Amaryllis van Haaften. Team twee, onder begeleiding van Anna Koffeman, bestond uit Laura de Boer, Mylou Farber, Marijke Schraal en Dylara Gemser. Samen met twee andere leden van de vereniging CGV Sparta Zwolle was het team compleet. Na een spannende strijd, met vallen en opstaan, legde het eerste team beslag op de derde prijs en kwam het tweede team als winnaar uit de strijd.


In de categorie bovenbouw was CGV Urk ook met twee teams vertegenwoordigd. In het eerste team zaten Noah van Urk, Thirza Schraal, Senna Hellinga, Joke Hoekstra en Lina Chahbari. Team twee bestond uit Marliza Snoek, Rozemarina Bakker, Amy Langman, aangevuld met drie leden van de vereniging SV Avanti. Voor het eerste team was de derde plaats weggelegd en behaalden Noah en Joke individueel een derde prijs op het onderdeel sprong. Op balk was er een derde plaats voor Senna. In team twee was Marliza individueel op zowel sprong als balk de beste. Het team wist de tweede plek te bemachtigen.

n Achter v.l.n.r.: Hendrik de Boer (trainer), Luna Schell, Laura de Boer, Mylou Farber, Marijke Schraal, Dylara Gemser en Anna Koffeman (trainer). Voor v.l.n.r.: Amaryllis van Haaften, Annebeth Romkes, Kristy Nentjes, Vienne Ruijter.