Sing4Him in Poort


Sing4Him is aanstaande zondag om kwart over zeven weer te bezoeken in de Poort. Het thema is 'bidden' en de dienst is ook te volgen via de livestream. Ook is er een collecte. Om kwart over acht start de Praise2U in de huiskamer van De Poort met het thema 'Heb je naaste lief als jezelf'. Deze avond is er een gave battle voor de jongens tegen de meisjes, en na de tijd een lekkere snack.


Concert Urker
Mans Formatie

Voor de Stichting Opdracht in Afrika verleent de Urker Mans Formatie zijn medewerking tijdens een concert in de Bovenkerk in Kampen. Een bijzondere ervaring: het concert vindt namelijk plaats tussen de steigers, vanwege de restauratie van de kerk. Op 17 februari zijn de bezoekers vanaf 19.15 uur welkom in de kerk, het concert begint om 20.00 uur. Entree kost 15 euro, plus 2 euro energietoeslag. Kinderen tot 12 jaar gratis. Meer info: concertmalawi.nl.


Soos 13plus
gaat weer van start

De gezellige soosavonden in De Rots gaan weer van start. Aanstaande zaterdag van half acht tot elf uur is alle jeugd van 13 jaar en ouder (je leeftijd aantonen via Magister mag ook) welkom. De kelder van De Rots is omgetoverd tot een après-skiparadijs met sneeuwkanon. DJ Smurf draait de gezelligste après-skideuntjes en er is een leuke fotohoek ingericht om selfies te maken. De entree is een euro en daarbij is een consumptiemuntje inbegrepen. Tip: vier het feestje mee in skistijl.

Jong

Instuif - Kom langs tijdens de instuif in De Rots op woensdag-, donderdag-, vrijdag- of zaterdagavond voor spelletjes, wat lekkers of om te chillen. De deuren zijn van vier tot tien uur open, op zaterdag van zes tot tien.

Verloren

z Gouden kinderoorbel met de naam Luc. Tel. 06-20562326.

z Zwarte portemonnee/tasje met rijbewijs, pinpas, zorgpas en meer, ± half januari. Tel. 06-40101314.

z Gouden oorbel met topaassteen. Tel. 06-21978330.