Bibliotheek


Cursus internetbankieren - Op deze cursus komt aan bod hoe het allemaal werkt met het bekijken van de rekening. De cursus bestaat uit drie gratis lessen op vrijdag van half tien tot half elf. Vrijdag 3 februari is de eerste les. Er is plek voor maximaal zes personen. Opgeven kan via 088-0080770, urk@flevomeerbibliotheek.nl of bij de balie.

DigiCafé - Voor iedereen die wel een telefoon of tablet heeft, maar nog met vragen zit, is er elke vrijdag van tien tot twaalf uur het DigiCafé. Vanuit de bibliotheek is er iemand aanwezig die vragen kan beantwoorden.

Lego WeDo - Tijdens deze workshop, vrijdag 10 februari van 16.00 tot 17.30 uur, gaan de kinderen vanaf 7 jaar hun eigen robot bouwen met Lego: Milo de Wetenschapsrover, die uiteindelijk via een computer te bedienen is. Kaarten à 5 euro zijn te koop via flevomeerbibliotheek.nl of bij de balie. Er is plaats voor maximaal tien kinderen en vol is vol.

Leerwerkloket - De adviseurs van het Leerwerkloket helpen om alle mogelijkheden op het gebied van leren en werken op een rijtje te zetten. Werkenden, werkgevers en studenten zijn van harte welkom. Elke eerste en derde maandagochtend van de maand is er van tien tot één uur een vragenuur.

De bibliotheek is op Biddag gesloten.