Afbeelding
Foto:

'Leed dat OV heet'


ChristenUnie Flevoland heeft dit weekend een actie door Flevoland gehouden om de volgens hen scheve verhouding te laten zien tussen de bereikbaarheid van grote steden en die van dorpskernen. Het tweede traject Swifterbant-Urk werd door vier verschillende teams uitgevoerd. Lijsttrekker Harold Hofstra: ,,Met het OV was de reistijd 2 uur en 33 minuten, te gek voor woorden. Het is in ieder geval niet wat ChristenUnie Flevoland voor ogen heeft voor het OV in de provincie. Betere bereikbaarheid en een toegankelijk en betaalbaar OV is een speerpunt voor ons."

Zakennieuws

Autogarage de Boer geopend

Barry de Boer (36) en zijn vrouw Marianne (33) hebben zaterdag Autogarage de Boer geopend aan de Bremerweg 6b. Wie benieuwd is en een kijkje wil nemen, is van harte welkom. Een afspraak maken kan via 06-58992653, info@garagedeboer.nl of garagedeboer.nl.

Klant van

de week


Met de speciale markttas werd deze vrouw gespot bij de marktkraam van Siebenga Schoenen. Zij is hiermee deze keer de Klant van de week geworden. De marktkraam van Siebenga Schoenen mag ze zaterdag om half tien nog een keer heen: de kruiwagen die hier klaarstaat, mag gevuld worden met producten van eigen markt.