Afbeelding
Foto:

Leerhuis van start in De Morgenster


'In de voetsporen van Jezus' is het thema bij het Leerhuis van De Morgenster. Het Leerhuis is een themastudie van zeven avonden, waarin verschillende sprekers een avond voor hun rekening nemen. Op woensdag 15 maart om 20.00 uur spreekt Reyer ten Napel over identiteit. 


Helpende handen van harte welkom

Caritas Urk is op zoek naar vrijwilligers. Er staan vacatures open voor Talma Haven en voor InteraktContour op de haven. 

,,Lijkt het je leuk als gastvrouw/ -heer te helpen op de huiskamer of een bezoekje te brengen aan de bewoners? Er is van alles mogelijk.'' Voor InteraktContour zijn er chauffeurs nodig voor één moment in de week die deelnemers van en naar de dagbesteding willen rijden. Neem bij interesse contact op met vrijwilligerswerk@caritasurk.nl of via het tel. 0527-683346. Op de vrijwilligersvacaturebank www.urkvoorelkaar zijn meer vacatures te vinden van organisaties en verenigingen op Urk die op zoek zijn naar een helpende hand.

JONG

Meiden onger eenkanger: vrijdagavond vanaf zeven uur kun je je eigen klei-oorbellen maken tijdens de Meiden onger eenkangeravond in De Rots. Leeftijd voor deze activiteit is 12+ en eigen bijdrage is deze keer vier euro. Opgeven kan bij Femke via 06-18830710 of via DM naar @jongerenwerk_caritasurk.

Filmavond: speciaal voor mensen met een (lichamelijke) beperking tot 18 jaar is er vrijdagavond een filmavond in De Rots, aanvang hiervoor is half zes. Er is keuze uit verschillende (animatie)films.

Knutselmiddag: woensdagmiddag kunnen er vlinders van wegwerpbordjes worden geknutseld in De Rots. Inloop is vanaf kwart over twee en de activiteit start om half drie. Opgeven in nodig via Ronald Oeverbeek: 06-10576225. Deelname kost twee euro.

Jumpsquare Lelystad: vrijdag 17 maart gaat Caritas Urk naar Jumpsquare in Lelystad. Jongeren vanaf 12 jaar kunnen zich opgeven via de QR-code. De kosten bedragen 25 euro en dit is inclusief vervoer, entree en wat lekkers. Vertrek is vanaf Singel 9a (Binnenplein Caritas Urk) om zes uur s 'avonds.