Bingo op de bak


De 27 MC-vereniging (de bak) houdt zaterdag om 21.00 uur een bingo. Boekjes (vijf ronden) kosten 2,50 euro en zijn te koop bij Intertoys en Gulf (de Pam, Urkerweg). De bingo is te volgen via de ether (107.0), de kabel (104.1) en urkfm.nl. 


Cosmedic Team
komt op televisie

Wie benieuwd is naar hoe het er achter de schermen van Cosmedic Team aan toe gaat, of meer wil weten over de beauty- en wellnessmogelijkheden, kan zaterdag om 16.30 uur naar het programma 'Iedereen Jong' op SBS6 kijken. Cosmedic Team (Wijk 2-68) bestaat 24 jaar.


Open dag Nierzorg

De Nierzorg Kliniek in Emmeloord houdt op zaterdag 18 maart een open dag. Belangstellenden kunnen hier informatie krijgen over wat er allemaal gebeurt in een dialysekliniek; van polizorg tot hemodialyse. ,,Wanneer mensen afhankelijk zijn van hemodialyse zijn ze drie keer per week voor een aantal uren in de kliniek. Dit heeft enorm veel invloed op het dagelijkse leven. Daarom is het belangrijk dat mensen zich zoveel mogelijk thuis voelen en een relatie kunnen opbouwen met vaste zorgverleners.'' De open dag aan de Urkerweg 4a is van 10.00 tot 15.00 uur te bezoeken. Meer info: elyseklinieken.nl.