PCOB-avond over tijden van oorlog


De PCOB houdt aanstaande dinsdag een bijeenkomst, waarbij Anton Daniels van Stichting Joods Erfgoed Harderwijk komt vertellen over de situatie in Nederland, voor en tijdens de Tweede Wereldoorlog. Deze bijeenkomst wordt gehouden in Talma Hofstee en begint om 19.00 uur. Aan deze avond zijn geen kosten verbonden en voor koffie wordt gezorgd. Aanmelden kan tot maandag 13.00 uur via Jennie Kramer, 68-3170. Opgave graag voor maandag 20 maart 13.00 uur. Ook niet-leden zijn van harte welkom.


ReumaNederland komt collecteren

In de week van 20 tot en met 25 maart is de jaarlijkse collecteweek van ReumaNederland. Meer dan twee miljoen Nederlanders kampen met reuma, wat hen beperkt in het dagelijks leven. Door donaties kan behandeling beter worden onderzocht. Geld geven kan contant, maar ook digitaal via de QR-codes van de collectanten. 

 

Zakennieuws

Rijbewijskeuring: in het gezondheidscentrum aan De Noord kan men wekelijks terecht voor rijbewijskeuring A, BE, CE, DE en code 95. Een afspraak hiervoor maken kan via het afsprakenbureau: 06-14716543 (tussen 9.00 en 18.00 uur) en goedkoperijbewijskeuringen.com