Opnieuw verbinden


De nieuwe training 'Opnieuw Verbinden' van maatschappelijk werkers Krista Jansen en Klaasje Nentjes van Zorggroep Oude en Nieuwe Land biedt een oplossing voor stellen die de cirkel van ruzies willen doorbreken.

De eerste sessie vindt plaats op maandag 5 juni. De training bestaat uit acht sessies in de avonduren in een veilige setting. ,,Het doel is om jou en je partner te leren hoe jullie elkaar opnieuw kunnen vinden”, legt Krista uit. ,,In acht samenkomsten brengen we de negatieve interactiepatronen in kaart en leer je op een volwassen manier verantwoording nemen voor jouw eigen aandeel.” De training vindt plaats in Het Dok. Om in kaart te brengen wat de specifieke wensen zijn, is een intake nodig. Er zijn geen kosten aan de training verbonden. De intakes zijn op 8, 9 en 11 mei. Alle data en inschrijfinformatie zijn te vinden op zorggroep-onl.nl/opnieuw-verbinden. Gelijk aanmelden kan via k.nentjes@zorggroep-onl.nl of k.jansen@zorggroep-onl.nl.


Eetfestijn Tollebeek

Voor belangstellenden is er zaterdag op het centrale plein op de Horst in Tollebeek van 11.00 tot 14.00 uur een eetfestijn. De koffie en thee staat klaar en er zijn suikerspinnen, scholfilet en kibbeling te koop. Voor de kinderen is er een springkussen. De opbrengst gaat volledig naar de nieuwe speeltuin, waarvan het plan steeds meer vorm krijgt.