Kunstbende is op zoek naar talent


Kunstbende Flevoland is op zoek naar jong, creatief talent. De voorronde vindt zaterdag 3 juni plaats in de Kubus in Lelystad. Iedere middelbare scholier kan deelnemen. Tijdens de voorronde strijden de categorieën Dans, DJ, Expo, Fashion, Film, Muziek, Taal, Theater en nieuwe categorie Content Creator om een plek in de landelijke finale in Amsterdam. Aanmelden kan als solo-artiest, duo of in groepsverband via kunstbende.nl.


Inschrijven voor
stripboek in Urkers

De Urker versie van het stripboek over de geschiedenis van de familie Kropveld 'Japien de Joode' is vanwege de grote belangstelling al bijna uitverkocht. Stichting Odulphus en Stichting Urker Uitgaven roepen belangstellenden op om zich in de schrijven voor een herdruk. Bij genoeg deelnemers wordt de herdruk zo snel mogelijk in werking gezet. Inschrijven kan via: info@stichting-odulphus.nl.


Tweede algemene
vergadering vbs

Alle vrijwilligers die meewerken aan de Vakantiebijbelschool worden van harte uitgenodigd op de tweede algemene vergadering. Deze is maandag om 20.00 uur in de grote zaal van de Maranathakerk.