Afbeelding

Woensdag eerste

GBU Windmolenloop

De GBU Windmolenloop gaat woensdag 10 mei weer van start. Om 19.00 uur zal bij Ons Sporthuis het startschot, voor de eerste van in totaal vier lopen, klinken.


Zoals gebruikelijk starten de lopers bij Ons Sporthuis. Bij de rotonde Staartweg/Vormtweg wordt gebruik gemaakt van de nieuwe oversteek. Daarna gaan de lopers richting de camping, om via de Westermeerweg, het Schapenpad en de dijk weer terug te keren. De totale afstand bedraagt 8,5 kilometer. 


Bij Ons Sporthuis kan vanaf 18.15 uur worden ingeschreven. Kosten twee euro. Maar méér geven mag, want deze editie gaat het inschrijfgeld naar Mark Oost die geld inzamelt voor onderzoek naar kanker. Binnenkort hoopt Mark hardlopend de Alpe d’Huez te beklimmen onder het motto ‘opgeven is geen optie’.


De Windmolenloop is er voor iedere loper. Snelheid speelt geen enkele rol. Iedereen is welkom en kan genieten van het mooie parcours en de gezellige sfeer. De andere Windmolenlopen zijn op 14 juni, 19 juli en 30 augustus. Bij deelname aan drie van de vier lopen volgt een vermelding in het eindklassement.