Afbeelding
Foto:

Bibliotheek


DigiCafé - Voor iedereen die een telefoon of tablet heeft, maar nog met vragen zit, is er elke vrijdag van 10.00 tot 12.00 uur het DigiCafé.

Energieloket - Zorgen over de energierekening of vragen over het energieprijsplafond? Het Energieloket geeft elke maandag en woensdag van 14.30 tot 16.30 uur onafhankelijk advies. Er ligt gratis radiatorfolie klaar.

Lego WeDo - Vrijdag 12 mei gaan de kinderen van 16.00 tot 17.30 uur hun eigen robot bouwen met Lego. De kinderen gaan aan de slag met het project Milo de Wetenschapsrover en leren de basisfuncties van Lego WeDo. Met de iPad kunnen ze uiteindelijk Milo programmeren. Kaarten à 5 euro zijn te koop via flevomeerbibliotheek.nl. De workshop is geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar. Er is plaats voor maximaal tien kinderen en vol is vol.

Klant van 

de week

Na een pauze van een maand is de 'Klant van de week'-actie weer van start gegaan en de meneer op de foto, met de speciale markttas, is deze keer de gelukkige. Zaterdag mag hij zich om half tien melden bij Siebenga Schoenen. Hier staat een kruiwagen klaar, die hij mag vullen met producten van de markt.