n Willemijn met Mister Bodoboy in actie in Wierden.
n Willemijn met Mister Bodoboy in actie in Wierden.

Willemijn wint met Mister Bodoboy

Vier Urker amazones vertrokken afgelopen donderdag naar Wierden om deel te nemen aan het meerdaagse Koningsdag concours, dat gehouden werd bij manege De Vossenbos.


De Urker meiden, Sophia Hakvoort, Alisha Korf, Denise Korf en Willemijn Woort, kunnen terugkijken op een paar leuke en succesvolle dagen.

Sophia Hakvoort behaalde samen met Apollo op vrijdag een mooie zesde plaats met 77 punten bij het 70 centimeter springen. Denise Korf sprong foutloos met La Nour op de 90 centimeter, maar viel helaas net buiten de prijzen. Alisha Korf liet met Kannan zien dat ze hard op weg is om de absolute top te bereiken. Zij behaalden  een hele mooie tweede plek bij het 120 centimeter springen.

Op zaterdag mocht Willemijn Woort samen met Mister Bodoboy in de 70 centimeter klasse de eerste prijs in ontvangst nemen met een weergaloze score van 87,5 punten. Voor de houding en zit behaalde ze zelfs een negen. Een prachtige beloning voor alle trainingen en lessen die de combinatie de afgelopen jaren volgde. Het evenement werd afgesloten met een leuke feestavond en het jaarlijkse spijkerbroekhangen. Denise Korf legde daarbij beslag op de hoofdprijs.