JONG


Instuif 

Zin in een spelletje, airhockey, darten of gewoon wat chillen met wat lekkers? Elke woensdag, donderdag en vrijdag is De Rots geopend van vier tot tien uur en op zaterdag van zes tot tien uur. 

Knutselmiddag

Kinderen kunnen woensdagmiddag meedoen aan een leuke fotospeurtocht in De Rots. Inloop is vanaf kwart over twee en de activiteit start om half drie. Let op: meld je van tevoren wel even aan. Dit kan door een Whatsappbericht te sturen of te bellen naar Ronald Oeverbeek via: 06-10576225. Deelname kost twee euro.

Voetbaltoernooi 

Woensdagmiddag wordt er om twee uur een voetbaltoernooi georganiseerd in het Wilhelminapark en op playground de Kotter. Meedoen is gratis, maar kom wel op tijd voor het indelen van de teams. De sportcoaches van Caritas Urk staan klaar om alles in goede en vooral sportieve banen te leiden.

Gezellige filmavond 

Vrijdagavond vanaf half acht is er in De Rots een (animatie)filmavond. Kom gezellig langs met je vrienden. De kosten zijn twee euro, dit is inclusief popcorn en wat drinken. Deze leuke activiteit is georganiseerd door een havo-leerling die stage loopt bij Caritas Urk.

Bibliotheek

Voorleespret 

Woensdag 17 mei staat er een gezellig voorleesmomentje gepland. Van 10.00 tot 10.30 uur worden de allerkleinsten en natuurlijk hun ouders, opa’s, oma’s en oppas voorgelezen. Voorlezen is leuk, gezellig én stimuleert de fantasie en taalontwikkeling van kinderen. Daarom trakteert de bibliotheek elke eerste en derde woensdag van de maand op voorleesmomentjes. Zien we jullie ook komende woensdag in de bibliotheek?

DigiCafé 

Voor iedereen die wel een telefoon of tablet heeft, maar nog met vragen zit, is er elke vrijdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur het DigiCafé.

Energieloket 

Zorgen over de energierekening of vragen over het energieprijsplafond? Het Energieloket helpt elke maandag- en woensdagmiddag van 14.30 tot 16.30 uur graag met onafhankelijk advies. Er ligt gratis radiatorfolie klaar.

Leerwerkloket 

De adviseurs van het Leerwerkloket helpen om alle mogelijkheden op het gebied van leren en werken op een rijtje te zetten. Werkenden, werkgevers en studenten zijn van harte welkom. Twee keer per maand, elke eerste en derde maandag, is er van tien tot één uur een vragenuur.