Meedoen aan Goededoelenbingo kan via Urk FM


De goededoelenbingo vindt zaterdag weer plaats op Urk FM. Deze begint om 21.00 uur en is te beluisteren in de ether op 107.0, via de kabel op 104.1 en wereldwijd via urkfm.nl. De bingokaarten zijn boekjes van vijf ronden en kosten 2,50 euro per stuk. Deze zijn te koop bij Intertoys en bij de Gulf (de Pam) tot 20.00 uur. Er zijn diverse mooie prijzen te winnen, zoals een Intertoys-bon en boodschappen van Albert Heijn.


Israëlavond in
De Koningshof

Voor belangstellenden is er dinsdag een Israëlavond in De Koningshof, dit ter ere van het 75-jarig bestaan van de Joodse staat Israël. Jacques Brunt verzorgt deze avond het Bijbels onderwijs en Peter en Carin van Essen leiden samen met 'Jonny Boston & friends' de aanbidding. Iedereen is van harte uitgenodigd voor deze lofprijsavond. De zaal gaat open om 19.30 uur en het programma start om 20.00 uur. De entree is gratis, wel is er een collecte voor de onkosten.


DURF! houdt
bijeenkomst voor
jongeren en ouders

In het kader van Urk Durft is er komende woensdag 17 mei een bijeenkomst. ,,Wat hebben onze jongeren nodig voor een gezonde, kansrijke en veilige omgeving? Denk mee met DURF!", zo klinkt de oproep. Jongeren en ouders zijn woensdagavond van harte welkom in De Rots. Jongeren van 17.00 tot 19.00 uur en ouders van 19.00 tot 21.00 uur. Iedereen die mee wil denken en praten wordt gevraagd zich aan te melden via info@urkdurft.nl.