Jongens (14, 15) botsen met scooter op auto


Een 14-jarige jongen is dinsdagavond met zijn scooter op een auto gebotst in de Boterbloemstraat. Zijn 15-jarige passagier raakte gewond.

De jongen ging er in eerste instantie vandoor, maar meldde zich later alsnog. Hij was niet alleen te jong om te rijden, maar reed ook zonder kenteken, verzekering en helm rond. Eerder deze week raakte een 68-jarige fietsster gewond bij een aanrijding met een scooter. Het ongeval gebeurde bij 't Klif, waar een vrachtwagen op een onhandige plek stond te lossen vanwege een verkeerd geparkeerde auto. De eigenaar van die auto kreeg een boete. Het slachtoffer moest ter controle naar het ziekenhuis.


Volgende week
één Urkerland

In verband met Hemelvaartsdag op donderdag 18 mei verschijnt Het Urkerland volgende week één keer, en wel op dinsdag 16 mei. Advertenties voor deze editie zijn welkom tot maandag 15 mei 13.00 uur, familieberichten kunnen tot maandag 16.00 uur worden aangeleverd. De deadline voor redactionele bijdragen is maandag 13.00 uur. De redactie is te bereiken via 689113, mail naar redactie@urkerland.nl of stuur een Whatsappberichtje via 0527 689 191.