Open huis tussen fietsen en scooters


L. Kramer Tweewielers houdt zaterdag een gezellig open huis. ,,Kom langs in onze showroom om, onder het genot van een hapje en een drankje, de collectie e-bikes, e-scooters en kinderfietsen te bekijken. Ook beschikken we over een grote collectie tweedehandsfietsen'', klinkt de uitnodiging. Het open huis is zaterdag van tien tot vier uur te bezoeken aan het Foksdiep 53. Er zijn verschillende aanbiedingen, leuke acties én een wupkussen voor de kleintjes. 


Nieuw: Lekker
in je Veltraining

Progress Flevoland biedt een nieuwe (gratis voor Urkers) training aan: de Lekker in je Veltraining (LIJV). Meiden tussen de 12 en 15 jaar die op de middelbare school zitten, kunnen hieraan deelnemen. ,,Deelnemers krijgen inzicht in hun eigen denken en doen, maar er wordt ook gekeken naar de invloed van sociale media, hoe je om kan gaan met het maken van fouten en kritiek en wie je eigenlijk zelf bent.'' Het doel van de training, die bestaat uit acht bijeenkomsten, is om het zelfvertrouwen te vergroten en het persoonlijke zelfbeeld te verbeteren waardoor de meiden (nog) lekkerder in hun vel gaan zitten. Meer informatie of aanmelden: progress-flevoland.nl.

Zakennieuws

Kastopmaatontwerpen.nl (Sijmen de Boer, Hoornse Hop 5) heeft een nieuwe online zaagtool. ,,Deze innovatieve tool zorgt ervoor dat de klant in staat is om snel en makkelijk aangepaste plaatmaterialen op maat te bestellen en optioneel te laten afwerken met kantenband.'' Meer informatie: kastopmaatontwerpen.cutr.com/home.