n Erik Post, Fightmaster 2023.
n Erik Post, Fightmaster 2023. Foto:

Fightmaster 2023

Met de nodige zenuwen stonden de deelnemers van Fightmaster 2023 zaterdag rond half negen in de ochtend op de mat in sporthal De Schelp. Voor velen was het een unieke ervaring om deel te nemen aan dit evenement, dat de afgelopen jaren niet kon plaatsvinden.


De 140 deelnemers aan het evenement kregen de gelegenheid om zowel individueel als in groepen hun vaardigheden te tonen. Verschillende hapkido-spellen werden ingezet om hun behendigheid, uithoudingsvermogen en karakter te testen. Tijdens de pauze gaven meesters Levi Ras en Lukas Romkes een spectaculaire demonstratie om te laten zien wat er allemaal mogelijk is met hapkido.

Aan het einde van de dag ontvingen alle deelnemers een herinneringsvaantje van Fightmaster 2023. Diegenen die de meeste punten hadden behaald, werden beloond met een certificaat en een trofee. Erik Post mag zichzelf het komende jaar Fightmaster 2023 noemen, aangezien hij de hoogste score behaalde van alle deelnemers. De groepsprijs ging naar de Tijgers, die een uitstekende prestatie neerzetten.

Ondanks de uitdagingen en onzekerheden werd Fightmaster 2023 een groot succes. Deelnemers en toeschouwers kijken nu al uit naar de volgende editie van Fightmasters.