Afbeelding
Foto:

Ambassadors Football in Albanië

Onlangs heeft een groep van Ambassadors Football, met daarin een groot aantal Urkers, een reis gemaakt naar Albanië. Doel van de reis was om door middel van voetbal het evangelie te verspreiden onder de bevolking.


De Albaniëtour bestond uit twee onderdelen: toernooien en voetbalclinics. De toernooien werden georganiseerd door de contactpersoon van Ambassadors Football in Albanië. Hij is bezig met het opstarten van de organisatie in Albanië. Aan de toernooien werd door ongeveer 150 personen deelgenomen, die daardoor in aanraking zijn gekomen met de organisatie en het evangelie. De winnaar van het toernooi ging natuurlijk naar huis met een prachtige beker. 


De voetbalclinics die werden gegeven aan jonge Albanezen leverden heel veel plezier op, vooral door de leuke trainingen die op het programma stonden. De jonge voetballertjes hadden een lach op hun gezicht en het plezier in de ogen, zowel tijdens de voetbalactiviteiten als tijdens het verkondigen van het evangelie.


Alle sponsoren die deze reis mogelijk hebben gemaakt worden hartelijk bedankt. De volgende activiteit is de Futsalpoldercup. Dit is een zaaltoernooi op Urk waarbij de opbrengst gaat naar het werk van Ambassadors Football. Teams en sponsors zijn van harte welkom. Voor meer informatie kan contact opgenomen worden met Jacob Tol: 06-44641775.

Afbeelding