BoekStartdag komende zaterdag in de bibliotheek


Het is feest in de bibliotheek aanstaande zaterdag, tijdens de BoekStartdag. Van tien tot twaalf uur kunnen ouders en grootouders terecht voor inspiratie wat voorlezen en taalontwikkeling betreft. Ook kunnen ouders en kinderen kinderliedjes zingen en al spelend verschillende muziekinstrumenten ontdekken. Op de biebboekenmarkt geven medewerkers uitleg welke boeken passen bij de ontwikkeling van je kind en ondersteunen hun persoonlijke advies met de nieuwe Boekenkiezer.


Urker spullen en
handen gezocht

Eef van Veen, student maatschappelijke zorg, organiseert op dinsdag 13 juni voor de bewoners van woonzorgcentrum Wittesteijn in Emmeloord een Urkerdag. Hiervoor is hij op zoek naar Urker spullen om te lenen en naar iemand die tegen vergoeding vis wil bakken. ,,Of zelf iets voor de mensen wil doen, zoals een leuke activiteit in een Urker thema'', aldus Eef. Wie Eef wil helpen kan contact opnemen via 06-19628434 of e.vanveen@zorggroep-onl.nl.


Gebedsmoment
vrijdag in De Ark

Het wekelijks gebedsmoment vindt morgen (vrijdag) plaats in De Ark. Iedereen is van harte welkom om mee te bidden van 19.30 tot 20.00 uur. Na een korte opening wordt er een lied gezongen, waarna er in groepen wordt gebeden voor het dorp, de kerk, de jongeren en algemene of persoonlijke zaken.