Help speeltuin Reling winnen


Buurtvereniging De Toppers heeft het afgelopen jaar hard gewerkt aan het opknappen en uitbreiden van de buurtspeeltuin aan de Nagel/Reling. Met hun nieuwe project hebben ze de landelijke finale van Kern Met Pit bereikt. Om deze finale te winnen - en daarmee verdere financiële steun voor de speeltuin - zijn er stemmen nodig, die via www.kernmetpit.nl kunnen worden uitgebracht. Kies daarbij 'Aanleg zandbak'. ,,In de afgelopen week zijn er nieuwe speeltoestellen en een vaste valdemping onder de kabelbaan bijgekomen. Zodra de nieuwe vloer voldoende is uitgehard gaan de hekken weg en is iedereen welkom om de nieuwe toestellen uit te proberen'', vertelt Mirjam Visser-Geluk.


Bijeenkomst
Parkinson Café

Het Parkinson Café Emmeloord houdt vrijdag weer een bijeenkomst in de Hof van Smeden te Emmeloord. De middag staat in het teken van ontspannen met invloeden uit het Oosten en Westen (yoga, qigong). Annemarie Diender neemt de leiding op zich. De zaal opent om 14.15 uur en de aanvang is 14.30 uur. Entree is 2 euro.


Benefietconcert
van Ronald Knol

Ter gelegenheid van het 40-jarig jubileum als kerkorganist van Ronald Knol, vindt er zaterdag om 15.00 uur een concert plaats in de grote kerk in Steenwijk. Voor dit concert heeft Ronald het Chr. Mannenkoor uit Beilen en het Chr. Mannenkoor uit Stadskanaal uitgenodigd. Ook sopraan Clara de Vries nam de uitnodiging graag aan. Adriaan Stoet bespeelt de viool en Jan Lenselink de vleugel. Harold Kooij zal de vleugel bespelen en er is ruimte voor samenzang. De algehele leiding bij het concert is in handen van plaatsgenoot Jan de Boer. Het concert is gratis, wel is er een collecte voor stichting ‘Mensenkinderen'.