Thema-avond met Bert-Jan Ruissen


Benieuwd naar de visie van EuroparlementariĆ«r Bert-Jan Ruissen (SGP) op de huidige ontwikkelingen in de handelsrelatie tussen de Verenigde Staten en China en wat dit voor Europa betekent? Of de gelegenheid te baat nemen om op informele wijze te spreken met de SGP-vertegenwoordiger in Brussel en Straatsburg? Kom dan naar de thema-avond van de SGP in de Moriakerk in Emmeloord (Reestdal 25) aanstaande vrijdag. De aanvang is acht uur en voorzitter is SGP-statenlid Sjaak Simonse.  


Samen sjoelen

Voor mensen met een beperking is er vrijdag om half zes een sjoelavond in De Rots. Aan deze activiteit is geen leeftijd verbonden. ,,Versla jij je medebewoners of begeleider met een potje sjoelen? Ben jij een begeleider en lijkt dit jou een leuke activiteit voor jouw woonvorm? Neem dan je cliƫnten mee; het belooft een gezellige avond te worden.''

Zakennieuws

KLIF18 is genomineerd
voor de Peter Dankaart Cup

KLIF18 is genomineerd door het SportBusinessCenter in Leusden voor de Peter Dankaart Cup. Wie KLIF18 wil helpen in de Nederlandse top drie te komen, kan stemmen via sportpartnermagazine.nl/peter-dankaart-cup-verkiezing. Op 12 juni wordt de winnaar bekend.

Open dag dagbestedingslocaties
Triade Vitree Emmeloord

De dagbestedingslocaties van Triade Vitree in Emmeloord houden 7 juni een open dag. Bij de Peppelrode (Wilgenlaan 2) is er van 10.00 tot 14.00 uur muziek, sport en spel, creatief meedoen en belevingsgerichte activiteiten. Van 13.30 tot 19.30 uur zijn er bij Kleurkracht (Harmen Visserplein 5a) kraampjes, een theeproeverij en een rondleiding door het atelier en de printafdeling. Op Urk vinden 16 juni diverse activiteiten plaats. Meer informatie: zie pagina 27.