Afbeelding
Foto:

Opgeven voor Orca's Open Toernooi (OTO)

Het Orca's Open Toernooi, ook wel bekend als het OTO, vindt dit jaar plaats op vrijdag 2 en zaterdag 3 juni. Opgave voor dit jaarlijkse hoogtepunt bij de basketbalfans op Urk is nu mogelijk.


Basketbalfans verheugen zich altijd op het jaarlijkse OTO. Vorig jaar waren er maar liefst twaalf teams die deelnamen aan dit populaire evenement, maar dit jaar is er ruimte voor nog meer enthousiaste deelnemers.


OTO is een evenement waar iedereen welkom is, ongeacht ervaring of lidmaatschap bij de Orca's. Dit betekent dat niet alleen leden, maar alle inwoners van Urk die zin hebben om mee te doen aan dit toernooi, van harte welkom zijn. OTO is de perfecte gelegenheid om plezier te hebben met mede-basketbalfans.


Feestavond

Op de eerste dag van het toernooi, op vrijdag, worden er enkele wedstrijdjes gespeeld. Na afloop van de wedstrijden is het tijd voor een gezellige feestavond, compleet met een dj en een rad van fortuin met fantastische prijzen.


Op zaterdag wordt het toernooi voortgezet, waarbij de teams de strijd aangaan om de felbegeerde titel. Het belooft een dag te worden vol gezelligheid en sportieve prestaties. 


Barbecue

Het toernooi wordt op een gezellige manier afgesloten met een gezamenlijke barbecue op zaterdagavond. Voor de deelnemers een mooie gelegenheid om de sportieve hoogtepunten van het toernooi te bespreken en te genieten van de gemeenschapssfeer.


Inschrijven

Het Orca's Open Toernooi belooft een geweldig evenement te worden, waarvoor de inschrijving voor alle Urker basketbalfans nu open staat. Gebruik hiervoor bovenstaande QR-code.