Afbeelding
Foto:

Nieuw programma bij Starlight Urk


Radio Starlight Urk krijgt op zondagmiddag een nieuw programma: van 13.00 tot 15.00 uur is de Glory of Gospel met Marco van Doorn te horen. Muziek van bekende christelijke zangers komt hierbij langs, net als het laatste gospelnieuws, concerten en nieuwe releases. Het programma is iedere zondag te beluisteren via DAB+ en starlighturk.nl.

Klant van

de week

Deze mevrouw werd met de speciale markttas gespot en is deze keer de Klant van de Week. Komende zaterdag mag ze zich om half tien melden bij Siebenga Schoenen, om de kruiwagen te vullen met producten van de markt.

Zakennieuws

Test Event met e-bikes

Rijwielshop Rein Bakker houdt zaterdag tussen 9.00 en 15.00 uur een Test Event met elektrische fietsen van Van Dijck. Iedereen is welkom aan de Lijkant 11a. Tijdens dit event is het mogelijk om e-bikes te testen, om het merk te beleven, en kan iedereen profiteren van speciale aanbiedingen en promoties.

Uitverkoop bij Koops Bedden

In verband met de uitbreiding van Koops Bedden aan de Rondweg 72 in Wezep is er een spectaculaire uitverkoop. Alles in de showroom is afgeprijsd met kortingen die wel kunnen oplopen tot 50 procent, onder andere complete boxsprings en hoeslakens. Voor openingstijden: 038-3761212 of koopsbedden.nl.

Verloren

z Rood jurkje van Lil Atelier, mt. 98. Omgeving strand van de dijk. Tel. 06-57905732.

Gevonden

z Smartwatch. Tel. 06-27611543.